Tanec s bláznem

Tanec s bláznem

Anotace: .. zhluboka se nadechněte

Slepá dívka podala starci květinu

Vidoucí smysly ji toho dne prosily
O hluboký nádech vonného vzduchu
Prostoupeného pylovými zrnky
Dívka ve skutečnosti jen
Předstírala slepotu,aby ochutnala
Radost z bláznivé ironie
Z prosté lásky k tělu a pulsující vášni
Když ji déšť překvapil v její nahotě
Nechala se jím laskat po horkém
Pohoří dychtivé mladosti
A lapala kapky padající z oblohy
do otevřených úst,
kde našly útěchu
Ona znala podstatu
Kterou ji chtěli vyvrátit
Násilně jí zbavit šílenství
Kterým žila tak
Jak stařec s květinou si přál
Žít mezi kapkami deště věčným
Snem bez vtíravé reality obtěžkané
Tolika břemeny všednosti
Šílenství probleskovalo jak ranní
Paprsky škvírou v podkroví
Její obnažené bytosti
Seberte dívce oči,ukažte jí své
Nezná barvy ani slova na papíře
Naučte ji rozumu
Opijte ji svou střízlivostí

Slepá dívka podala starci květinu.
Autor Art Brasi, 23.10.2004
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Faileen, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to seš moc morální :-)

01.01.2007 16:42:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí