Barvičky

Barvičky

Anotace: Zase jedna další ... ------------- uvítám zpětnou vazbu

Zahlédls barvu světa,
viděl jsi její tvář ?
Dokáže tvoje věta
najít v ní svatozář ?

Hrál jsi snad karty s časem ?
Vyhrál jsi mariáš ?
Stoupni si tady na zem,
teď mladej, teď se snaž,

A nasaď uzdu lásce
ať jde jen kam ty chceš
a odhal chtíče v masce
jestli to dokážeš

A poruč osudu ať
padají ti jen šestky,
a o tom jaks to zkoušel
sepisuj humoresky
Autor Hanzi, 23.05.2009
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Lea Aura, Unyle Pěl, Bíša, 11prdelka, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré

17.06.2009 23:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí