Nadechnout se...

Nadechnout se...

Anotace: Pro NI,...ona ví.....tenkrát já, teď ona...oko za oko....evidentně....už chápeš....? (Všechno je to v alegorii, pokud to pochopíš, dej vědět...v opačném případě..ti to snad někdy vysvětlím.)

Že nemám co ztratit?
Teď už vážně ne,
Když vyřešila jsi to za mě.
Chci se nadechnout.

Snad chtěla jsi to zkrátit?
Vážně dojemné.
Příště, prosím, více jemně.
Brát, či odmítnout?

Nekonečné dilema-
Žít, či usnout napořád?
Nebo aspoň na chvíli
Vypnout myšlení.

Že teprve to začíná.
Každý čin má i svůj řád,
My se ztratily.
A to se nezmění.

Místo mozku dynamit
Šňůra čeká na plamen.
Kdysi já, dnes ty.
Minulost je přítomností,
Tenkrát jako teď.

Prosím, nezabít!!
Rveme do kamen
Život prokletý!
Z problému nás nevyprostí...
Čekám odpověď….

Nečekej, že něco přijde,
Stalo se toho už dost.
Odpustit není tak lehké…
To ty dobře víš.

Snad nám to konečně vyjde.
Přivítáme upřímnost?
City jsou až příliš křehké
Tak teď rozumíš?

Letí vteřina, tak chytej,
Poddej se nejlepším z múz.
Lupou přepal zábrany.
V srdci chladný led.

Máš možnost,tak rychle dýchej!
Málo času, velký skluz.
Vypoj systém obranný.
Třeba je to naposled.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 23.05.2009
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Sana.sorrow, myší královna, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám zavirovaný počítač, teď ssem ve škole, na íčko se už hodně dlouho nedostanu.....a ani nevím, jeslti chci...

25.05.2009 11:57:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way

pak mi napiš

23.05.2009 18:49:00 | myší královna

Samozřejmá věc jako dech, jak je důležitá..a běžně nás to ani nenapadne!

23.05.2009 17:57:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí