Panická hrůza

Panická hrůza

Anotace: úzkost, zahalená do veršů, škoda, že chápu jenom já.

Úsměv co ze rtů na okamžik zmizí,
pohledy neznámé, pohledy cizí.
Horká dlaň, rameno svírajíc,
výkřiky letmé, výkřiky do štvanic.

Otevři oči, vždyť svět je tak krásný,
nic přec nekončí, povzdechy slastný.
Chyby jsou lidské, pradavná pravda.
Zvedněte příčku, zvedněte madla.

Neexistuje žádný řád,
spižírna prázdná, co víc ti přát.
Strachu je plno a ty si zas zpátky,
Vrať už se domů, černými vrátky.

Úsměv co naskočí, když zmizíš z obzoru,
nejsem už tvoje, nestav se do pozoru.
Z pohádky stala se noční můra,
pocitů spousta, pocitů fůra.
Autor Twisted, 24.05.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: saintojimmo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí