Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: ... :(

Osude můj
kudy mám jít
na místo kde najdu
to co chci mít.

Ukaž mi směr
ať vyrazím hned
pro lásku ztracenou
obejdu svět.

Přes hory strmé
a pouště samoty
jen kývni pane
buď od té dobroty.

I oceán smutku
na cestě přeletím
pod křídly ptáků
jenž mají trpký stín.

Projdu i peklem
kol temného zla
kde nejedna duše
tam v pasti uvízla.

Neminu místa
kde síla pokušení
bývá tak velká
že větší již není.

Já ale půjdu
s upřeným pohledem
neuhnu o krok
jimž byl bych jen podveden.

Tak prosím pane
natáhni paži svou
a kývni pohledem
za láskou ztracenou.
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí