Socha

Socha

Anotace: .........

Keramické sochy
jako živé sledují
běh dějin

modeluji tvou postavu
ve snu vysněnou
kterou mi náhodou
do snu přinesla
tajemná dáma

usmíváš se
mramorová vílo

peníze mi chybí
mám hluboko do kapsy
ve starém kině
plném barev a vůní

sním o tobě
hraji samotný ve filmu
který sleduji……..

když modeluji tvou sochu……
Autor Vlk v rouše, 25.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 27
Poslední tipující: Lea Aura, Kars, dream in emptiness, kikis, shakespeares, voedor, Psavec, Květka Š., Mbonita, Laivindia, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rukodělná práce je jako oknem do schopností dlaní...

25.05.2009 18:42:00 | kikis

Pššš nechal jsi nás tajně nakouknout do své dílny... krásná tvorba..

25.05.2009 02:23:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí