Na vědomost dávám

Na vědomost dávám

Anotace: Být rok na jiném místě a mít všechno nové, jak by vám bylo. Daleko od všeho, jak já od Vyškova v Ústí nad Labem.

Všem na vědomí dávám,
rodičům, mým známým i neznámým.
Láskám minulým i budoucím.

Všem, kteří mě znají i neznají,
mají rádi i nenávidí.

Lidem co stoupají i klesají,
mají štěstí nebo smůlu.
Všem svatým naopak i prokletým.

Měl jsem rok plný změn,
krásných i smutných.
Měl jsem rok plný věcí poprvé.

Mnoho starých přátel vidím málo,
tím si uvědomím, jak mam je rád.
Vidím mnoho nových přátel,
co zkušenost mohou mi dát.

Prostředí moje rodné má na mě pořád vliv,
mohu se tam kdykoliv vrátit.
Prostředí současné možnosti přináší,
jen na mně nyní záleží.

Povinnosti moje dostávají nový směr,
domů se vrátím vyškolen.
Postupem času dokážu vám,
já se neztratím a vrátím se k vám.
Ať tak nebo tak děkuji vám.
Autor Hantec, 25.05.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Diky budu.

25.05.2009 09:36:00 | Hantec

Jo Moravák v Ústí... tož život je dobře klikatej tak se drž...

25.05.2009 02:01:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí