Co když ..

Co když ..

Anotace: Všechny květiny toužily po mém pohlazení, však dát jsme jim jej nemohla, už jsem byla moc slavná ..

A jeho víčka klesala pod tíhou čerstvého vzduchu,
utichal i bzukot včel,
vždyť nikdo si svůj osud nevybíral,
když poslední list poezie dohořel.

Všechny květiny toužily po mém pohlazení,
však dát jsme jim jej nemohla, už jsem byla moc slavná,
když zrovna jedna z krás sedmikrásek tu druhou přemohla,
pryč byla minulost dávná.

A když se vášeň skrytá ve skořici vypařuje z absintu,
to poslední co Tě přepadá je chuť na polibek a krev,
a asi jen tak z nudy,
žádná radost, ni bolest, ni vztek.

A na schůdkách do prázdného bazénu sedíš,
hlavičky pomněnek drcené v pěsti podáváš Romeovi,
pustíš se, beton Tě neodradil, však do mokra padáš.
A výsledek? Sáček trávy. Čtyřgramový.
Autor Skořicová princezna, 26.05.2009
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Tatranka Kofeinová, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, proč jsem si vzpomněla na Malého prince..:-)hezký...

26.05.2009 13:14:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí