Mé Někdy

Mé Někdy

Anotace: pro slečnu Annu, co NĚKDY není za vodou

Někdy máte prostě pocit
Že padáte do prachového peří
Které na zem nasypal někdo
Kdo vás má hodně rád

Někdy toužíte po tělesném teple
Ukrytém v žárovce
Pod židlí
Co osvětluje domeček pro panenky

Někdy se nadechujete soli
Sypete si ji na nohy
Děláte z ní kopečky
A nakonec ji hodíte někomu do očí
Jen tak bez důvodu
Aby vás nenapadl

Někdy se vyjadřujete obecně
A někdy jmenovitě
Jenom tak
Aby všichni viděli
Že to taky umíte

Někdy sedíte se svým stínem
Vyprávíte mu povídky
O vlastním těle v zrcadle

Někdy se vracíte do mládí
Kdy jste nosili dlouhé vlasy s šátkem na čele
Kalhoty do zvonu
A všechno bylo tak barevně psychedelické
Jako mraky kterých se jde dotknout
Jen jednou
Dokud nepřijde pád
A všechno se rozjíždí nanovo
Autor její alter ego, 26.05.2009
Přečteno 258x
Tipy 19
Poslední tipující: labuť, umělec2, stmivani.na.lepsi.casy, Lea Aura, al-pacino, Bernadette, chroust17, Nevermind, WAYWARD, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ksakru, tohle je skvely a velky a plny a proste pecka.

01.06.2009 21:47:00 | Layla.

Jak můžeš vědět, že je zrovna pro tebe? :)

28.05.2009 14:28:00 | její alter ego

Děkuji Ti!

27.05.2009 21:24:00 | Api

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí