Ty mi odpustíš

Ty mi odpustíš

Anotace: koňská....

Ty mi odpustíš

Já v nadějí se zmítám
Převracím myšlenky v rub
Osedlám valacha Štýrského
Chci vyvarovat se chyb!

Prokletí setrvá
Zbídačelé Zemi
Kde králem zůstává
Chuďas s otěžemi…

Koňská hlava
V erbu vyjímá
Bitvu prohráváš
Žoldáky najímá

Tolarů ubylo
Pro krásu spanilou
Princezna čeká
Vojnu vítěznou!

Zaprodals duši!
Koupils ovsa
Zachránils krveprolití
A basta!

Ty mi odpustíš
Za ženské pokolení.
Ty mi odpustíš
Za ženské pokolení!

Oř pod tebou
Tíhu nese
Z království vyhnán!
Bůh tě spase…

Králem nebudeš
Ve své zemi
Kam vítr tě zavane
Ve hvězdách není!

Princezna našla
Lásku jinou
Její pábitel
Zkřížil meč s tebou

Ty mi odpustíš
Za ženské pokolení
Ty mi odpustíš
Příst mohou vyvolení!
Autor v.hercik, 26.05.2009
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lea Aura, Radek.oslov.Šafárik, bejbyyyy, Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí