Horečka

Horečka

Anotace: ...

Horečka


píši Vám Terino
protože stůňu
pro Vaši krásu
proklel jsem lunu
bdím noci bezesné
snad pro ten krásný cit
pro Vaše krajkové silonky
mám noční deficit


rád vídám Vás Terino
každé ráno
bez Vás by mne tisíc sluncí
více nerozehřálo
píši Vám Terino
perem bez inkoustu
vídám Vás každý den
přesto hledám poštu


v červeném baretku stojíte slečno
na půl cesty od mého mládí
jen ve Vaší krvi slečno
procházím nebezpečný věk
nebezpečný věk mého žití


pro Vaše hladké rty
mé srdce vrůstá do skal
pro Vaše silonky
jsem tisíc nocí nespal


ptám se Vás Terino
raději písemně
zda-li jsem hoden
obléci si Vaši vůni
se srdcem v kameni
na vašem rameni
k zbláznění horečkou stůňi
Autor Peter Šarkan, 27.05.2009
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Roger, Vlk v rouše, Juraj Hrom, Unyle Pěl, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ortena mám dokonce velice rád, tedy četl...

28.05.2009 23:08:00 | Peter Šarkan

Pěkná báseň. Nečetl jsi náhodou Ortenovi Elegie?

28.05.2009 12:16:00 | Lea Aura

trochu mi to připomíná scény ze starých filmů, a ty mám ráda :-)

27.05.2009 18:32:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí