Děkuji, že jsi...

Děkuji, že jsi...

Anotace: for Laivindia:) věnováno mé nejmilejší kamarádce:)takové jedno velké díky.. jsem ráda že Tě mám:*

Jsem ráda že tu pro mne jsi...
jsi člověk, co umí pomoci
Když je mi zle, těšíš mě
když nešťastnou a smutnou vidíš mne
Já za to vděčná Ti jsem,
za to, že vždy procházíš se mnou krušným dnem..
Jsi má zlatá "sestřička"
co má laskavá očička:-)
.....
Děkuji za všechno
děkuji moc
jsi tu pro mne a já pro Tebe
správné "ségry" a kámošky jak má být
nevim co bych si bez Tebe počala
jesli to vůbec jde bez Tebe žít..
"ségra" má drahá
mám Tě moc ráda:*
Autor Soledad, 28.05.2009
Přečteno 732x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí