Bdělost mladých

Bdělost mladých

Anotace: A každej má kolem sebe housenek..:D

Víte,
ani motýli už dnes neslyší..

Housenka
co ušila si křídla

Housenka!
Kamarádka slimáků
ušila si křídla!
Motýlů!
A ptáků..

Cožpak nikdo neslyší
křik vzpouzející se?
Cožpak nikdo nevidí
snahu vniknout mezi vás..

Vzlítnout
..jak by mohla?
Když je tolik jiná?

Smát se
..jak by mohla?
Když má umělá křídla?

Co ušila si z nadějí
co ušila si ze snů
co...


upadly jí z bolesti
upadly ji z trápení
A kdo..
motýli jež oslepli!!

Kde ztratila se rovnost
jež třpytí se v koutku
každého co nevnímá

Lituji každou housenku
jež vzali kousky snů..
Do tě doby než vyroste
a ohluchne
a oslepne
Autor Thesssinka, 28.05.2009
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, danaska, Juraj Hrom, Chancer, Unyle Pěl, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc milá básnička. Potěšila jsem se při jejím čtení. Dávám tip.

29.05.2009 14:00:00 | danaska

Ptáci křídla maj a tím se vymykaj, lidi lítat chtěj tak jim záviděj...

29.05.2009 08:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí