Zbytková zlost

Zbytková zlost

Anotace: ...z té se těžce střízliví...

Nech si pro sebe tvý pocity
mám řáckej problém a to jsi ty
nejsem vlastně hodnej
a už vůbec ne ten nej
zas na mě sedá punková nálada
odmítám před tebou hrbit záda!

Seru na tvoje vlezlý elfí jména
cokoliv s ëa vprostřed zejména!
Mám chuť si vybít svoji zlost
přebíháš mnou zapálený most
vstaň a nadechni se popela
jsem Kmotr a ty můj Coppola.
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, sophia92, Gemyni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...paráda ST

29.05.2009 20:38:00 | WAYWARD

... všechno bude fajn... ST

29.05.2009 19:05:00 | sophia92

Krásná

29.05.2009 12:13:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí