Uvnitř duše

Uvnitř duše

Anotace: o porozumění

Božská paralela plných překrásných dění,
není to pravda, pouze lucidní snění,
tak jako slunce zajde za obzor, stejně jako vychází,
každému něco v koutku duše schází.

Není to potřeba, je to však chtíč,
k tvojemu srdci musíš dát klíč,
není to archa, není to Noe,
tak nač začínat věrutěžké boje.

Musíme pochopit těžkosti bytí,
není to však krásné jako na louce luční kvítí,
avšak pokusme se najít nejlehčí cestu,
ještě dříve, než se vzbudíme ze snu.
Autor Scott Roager, 29.05.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí