Na oltáři času

Na oltáři času

Anotace: ... pesimistická??

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Ležím na oltáři času,
v temnotě ztracená.
Mešním vínem zmámená,
proklínám svatou spásu.

Jak divoký tvor, nahý, pln hněvu,
kus masa v pařátech svírám.
Jako prašivá bestie v bolestech zmírám,
snad najdu jednou slastnou úlevu.

Kus masa požírám s chutí dravce,
samota obehnala mou duši ostnatým drátem.
Já oči přivírám obratem,
slyším jen zpěv skuhrajícího krkavce.

A tys přišel a optal ses mě letno:
* Je to dobré, Lakmé?? *

** Je to hořké** sípám z posledních sil,
** ale mám to ráda, protože je to mé srdce.
Autor Satha, 30.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zasr. romantik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to srdce je opravdu tvé...

30.05.2009 17:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí