Smutek

Smutek

Anotace: projev okamžitých citů.

Už je tu zase,,,
černý kůň.
Vždy připluje na vlně smutku a bolesti,
vidí moc dobře proč se každý večer potápím,
ale nikdy mi
nepomůže!!!
Nevím zda ho posílá ta,
která mi udělala díru do mého plavidla.
Ta která mě trápí.
Ta díky které už rezne mé srdce pod hladinou.
Již 6 let. Nedokážu zapomenout.
Tak proč ona dokázala?
Proč více odvahy prokázala?
Jakto že ona se žít nebála?
,,,Jsem zataralý?
Jediné co mi tento černý ďábel radí,
je že život je bolest.
Radí zapomenout.
ZAPOMEŇ??? řekl zapomeň? Slyšel jsem dobře???
Kdo zapomene nemiloval,,,to je jediné
co mě
táhne dál ke dnu.
Vím co dál. Dál se budu trápit ve tmě.
Dálší večer za mnou
já už očekávám to bezcitné stvoření znova!!!
Autor Liborek .), 03.06.2009
Přečteno 185x
Tipy 1
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí