Jen se snaž dál ...

Jen se snaž dál ...

Anotace: ... život dokáže být někdy zatraceně krůtý.

Pod nepřízní osudu nepřestáváš věřit

a stále se snažíš i přesto, že boj je odpískán.

Jdeš dál a další rána... Prásk !!!

Opět se topíš v bahně ponížení.

Ty se zvedáš, nehodláš ustupovat

" Jsem přeci také člověk "

Křičíš z plných plic a tajně doufáš,

že tě někdo uslyší.

Někdo? A jsi si opravdu jistý člověče,

že nečekáš, že uslyší tě jen jedna osoba?

Zas to bahno, zas beznaděj.

Ten člověk je hluchý, tak už mlč!

Ticho. Vnímáš, jak je ticho krásné.

Teď máš čas se pitvat ve svých myšlenkách,

chceš lepší budoucnost,

tak nastav hřbet, on tě rád zas někdo praští.
Autor Ditka, 03.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost na tom je pravdy,
však nač nastavovat záda
já čelem budoucnu chci jíti
beze strachu z neznáma.
st

03.06.2009 17:08:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí