V prostřed města park

V prostřed města park

Anotace: opravdu se bojím stereotypu.......

V prostřed města park ,
kde čas mění se v nekonečno
v prostřed města park,
jenž přináší mé duši klid,
kde všechny problémy unáší vítr
a jen radost s krásou zůstává
oáza klidu za městem,
kde každý se schovává,
ale je to jen iluze, kterou hltáme celým svým srdcem
chvilky štěstí jenž nejsme schopni udržet
a které nám pomáhají smířit se se svým stereotypním
životem
proč tedy tohle chceme snášet
a nejdem si za svým snem?
Autor Eiréné, 03.06.2009
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí