Mám touhu vlčí!

Mám touhu vlčí!

Anotace: I já mám někdy duši vlka, žalem když moje srdce puká, přesto vyjasním líce své, čtouc třeba krásné verše Tvé!

Dívám se tiše na nebe
a duše má si sní,
když si vzpomenu na Tebe,
smutkem to zavání...

Hvězdičky hledí s účastí,
měsíc stříbrně hladí,
myslím na tiché bláznovství,
kdy měli jsme se rádi...

Co bylo, už je prchlým snem,
vzpomínkou alba hodnou,
rozmlouvám tiše s měsícem,
když bloudím zemí rodnou...

Je to vlatně jen monolog,
/stříbrný kotouč mlčí!/,
zamyšlen hledím na potok,
v srdci mám touhu vlčí

zvednout svou hlavu nahoru
a za úplňku výti
tu píseň promarněných snů,
co bere mi chuť k žití...

Ale že také člověk jsem,
já veršů pár sem vložil,
ukrývám touhu v srdci svém,
co k nohám bych Ti složil,

kdyby šlo nazpět vrátit čas,
jinak vše mohlo býti,
mohli bychom být šťastni zas
chyceni v Štěstí síti...

Ale nic nelze vrátit zpět,
kupředu třeba jít,
i když mne dosti mrzí svět,
přec povinnost mám žít!
Autor Kozoroh 1, 03.06.2009
Přečteno 434x
Tipy 13
Poslední tipující: Tanzania, labuť, batůžek na motorku, al-pacino, Bíša, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlčí kouzlení...ST

05.06.2009 17:40:00 | Tanzania

Další krásná realita:)všechny Tvoje básničky jsou super:)

05.06.2009 16:01:00 | kávajezpět

ST, nesmutni vlčáku ...

03.06.2009 22:10:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí