Uzavírání

Uzavírání

Anotace: .......

I kdybych stokrát chtěla
vím, že se nevrátíš.
Tam blízko u kostela
svůj věčný spánek spíš.

Už dohořela svíce
a kruh se uzavřel.
Vím, nevrátíš se více
i kdybys stokrát chtěl.

Snad jen květiny na hrob dát,
to je to jediné,co ještě zbývá,
v pokoře chvilku zůstat stát,
když se život uzavírá.
Autor danav, 04.06.2009
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: Antares, poustevník Jirka, zrrrr, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Tacca, labuť, Bíša, Mbonita, no.signal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná, o ztrátě blízkého, ale i přesto dobré dílko ST

20.06.2009 07:07:00 | zrrrr

Není cododat...- Znám

13.06.2009 15:01:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí