Noc ako láva

Noc ako láva

Anotace: taková trochu jiná

Ústami po tele kreslíš mi obrázky
Piješ z mojich úst
Keď splašene bije ti srdce
A duša sa spája v nás dvoch

Ja som ako ľadovec
A ty ma Roztápaš svojím dychom
Nesvieti mesiac ani hviezdy
Noc vonia ako káva
A ja ťa polykám do svojho vnútra
Ako jablko
Čo podala Eva Adamovi
Nesvieti mesiac ani hviezdy
Noc buble ako káva
/Uvarená v kuchyni tvojho bytu../
I Vltava sa oparila sladkosťou
Milovania
A krv prúdi v žilách
Rýchlosťou svetelného lúču
keď objímaš ma v ránach
keď vstávam nahá z tvojej hrude
si ako príčina slnečného rána
a zmyselnosti noci
v cigaretovou zahmlení
vášne čo nás mocní

noc ako láva

a ty
horúco
kreslíš
mi
ústami
obrázky
po
tele
Autor adida, 04.06.2009
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: fialová, mjh, Psavec, jedam, Chancer, Hesiona-Essylt, stravla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásné
to od tebe vždy...
musím si to přečíst ještě jednou (a pak ještě jednou) abych pochytila všechny obrazy.ale vždycky to bude hlavně krásné

13.06.2009 13:16:00 | mjh

To musí být krásné obrázky.

06.06.2009 10:39:00 | Psavec

povedaná básňa,líbí...

05.06.2009 20:44:00 | jedam

Tak tahle dává..rozpaluje jako skutečná láva ;-)

05.06.2009 14:45:00 | Chancer

velmi pěkné ST

04.06.2009 21:44:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí