Cena Života

Cena Života

Anotace: tato myšlenka pojednavá otom jak lide hazardují na silnici se svýmí životy

CENA Života
jEDU AUTEM POMALÝM TEMPEM.
UŽÍVÁM SI ŽIVOTA!!
Naší krásný přírody.
Kolem mě!!
Lidi závodí s časem!!
A SMRT už na ně mluví němým hlasem.
Nedáte si říct!!
Proto vás na silnici umírá čím dál víc.
Já už na to nemohu se dívat!!!
A vaše těla !!!plátnem zakrývat.
Řidiči nejezděte tak rychle!!!!
Už mi nestačí na vaše bezvládná!! těla pytle.
Vyhýbejte se alkoholu!!!
A držte spolu !!!!
Máte jen jeden život!!!
Neřidte svá auta!!
Jako ŠÍLENEC!! ČI IDIOT!! VELKOU RYCHLOSTÍ!!!
VŽDYŤ ŽIVOT JE VZÁCNOSTÍ!!!!!!!!
Autor pepa čech, 04.06.2009
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí