V jeřabinách

V jeřabinách

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

V jeřabinách střepy svého srdce hledám,
marně, však přeci.
Prý ať si dám raději krve z tepny deci,
než se se svým smutkem opět shledám.

Střepy skládám do neforemného tvaru,
tluče, však brzy nebude.
Viď? Můj milý osude,
raději udělám za tím vším tlustou čáru.

Čára -jizva svědek tvrdých pádů,
důkaz naivních přání.
Moje duše nemá stání,
a já? Jak blázen stále hraji tu svou maškarádu.
Autor Satha, 05.06.2009
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni hrajeme svou hru v cestě životem...

05.06.2009 11:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí