Záda

Záda

Anotace: ...

Lidé mají křivá záda
křivá ústa
poznala jsi
je jich spousta.

Hladem po přátelství
svíjíš se ukrutně
nemůžeš se nasytit
něco chybí
co to je?

Lidé mají křivá záda
a ty to víš
však si jich hodně prohlížíš.

Každým krokem, těch co máš ráda
při odchodu
souzeným
kapka krve
močí i tvá záda
díky nožům
vraženým…
Autor slečna.závist, 05.06.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Petbab, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tip za myšlenku...

05.06.2009 11:53:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí