Tak trochu smotanec...

Tak trochu smotanec...

Anotace: ... vlastně se to ani tak moc nerýmuje, ale kam to zařadit, no... .

Běžím…
Strach mi stěží,
Dovolí dýchat, když…
Ležím…
Očima slídím,
Prostě jen čekám, až…
Přijdeš…
Ke mně se nahneš,
Celý svět se…
Točím…
Za pohledem do tvých očí,
Když je tak …po-
Strádám…
Když všude,
jen ne u mě se …
Toulám…
V labyrintu bloudím,
Světlušek křídla…
Já létám!
Svět je tak jiný,
Když hladí tě vítr,
Když nic se tě netýká…
To jinak běžíš,
A strach ti stěží,
Dovolí dýchat když…
Křídla ti zmizí…
A tebe pohltí svět pod tebou…
Autor Henrietta, 05.06.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, subrtka, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi moc líbí!

04.09.2009 17:33:00 | Pevya

Tahle báseň se mi moc líbí :-) Nevadí, že se nerýmuje... ty jsou nejlepší :-)

03.09.2009 21:08:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí