Nebeská nádhera

Nebeská nádhera

Anotace: Text pro skupinu Metal kozelce

Sbírka: Text pro rockovou skupinu Metal kozelce

Možná jsme zatrpklí
možná že nežijem
zloba v nás tiše tkví
a zpívá requiem
Kolem už doutná strach
vylézá nenávist
tělo se spálí v prach
na mozek tlačí píst.
Někdo si zaspívá
jiný se zasměje
čas tiše ubíhá
lásku ti nepřeje

(Ref.)
Requiem na lásku
a taky na zradu
do očka provázku
položím svou hlavu
tiše se pomodlím
a nebo zakleju
doufám, že uvidím
nebeskou nádheru.

Život je pomočen
uschnutí nehrozí
reklamou zotročen
svatí jsou nebozí
život jsou galeje
galeje na poušti
můj život nespěje
ani neodpouští.
Láska už nežije
nenávist mazlí se
ten kdo to přežije
snad smutkem nají se.

(Ref.)
Requiem na lásku
a taky na zradu
do očka provázku
položím svou hlavu
tiše se pomodlím
a nebo zakleju
doufám, že uvidím
nebeskou nádheru.

Na oprátce z lasa
visí hrouda masa
není to žádná klasa
jenom lidská rasa.
Autor Ďábel sám, 06.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Raziel PsyDearth Characith, isisleo, Psavec, labuť, BARBYE, Faust88, Bíša, voedor, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí