KOLIKRÁT SE ČLOVĚK MUSÍ SPÁLIT?

KOLIKRÁT SE ČLOVĚK MUSÍ SPÁLIT?

Anotace: Přátelství je nejkrehčí vztah,který existuje na světě a proto by se měl co nejvíce opatrovat, aby se nerozpadl.

jednou?Dvakrát, že třikrát je moc?
někteří lidé potřebují fakt pomoc.
Nechápu, co je teď za ten svět
z poupěte se vylíhne zkaženej květ.

Poupata jsou jako přátelé, nikdy nevíš, kdy se z něj vylíhne zkaženej květ
nebo překrásný květ, který ti zpříjemní a rozveselí ten pro tebe zkurvený svět.

Řekla bych to asi tak jednou větou
zkažený květy všude jen kvetou.
Utrhla už jsem jich víc než dost
mrazí mě z toho v zádech až na kost.

Chci říct, že chci dát stop všem zkaženým květům
a věnovat se jen veselým a rozkvetlým poupatům.
Kdo to nechápe, tak ať už pokoj mi dá
já chci žít SVŮJ život a chci být jen svá.
Autor anca_d, 08.06.2009
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí