Mluvčí..

Mluvčí..

Anotace: mých snů je

Odteďka neřeknu
už ani slovo
právě jsem vysnil si
svou mluvčí snovou

sluneční soustavy
znám koule všechny
ze Země odlétám
vzlyk přeposlechni

na planetě svých snů
toužím mít domov
nadstandardní vilu
s lázní soukromou

vlítnu do bazénu
ač je bez vody
prý otras mozku v snách
vůbec neškodí

sám se tam vykoupu
v poněkud slané
louži svých vlastních slz
co pak se stane?

teď teprv chápu, že
mlčet je zlato
nic víc už neřeknu..
(logicky vzato)

k Slunci se nevrátím
noc mi ustele
mluví za mne slzy
po celým těle
Autor Petbab, 09.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, toužím.jít.dál, bejbyyyy, Tanzania, Indigo, Simísek, Paulín, LucQa, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...opravdu snová mluvčí, snová bytost, co tak krásně píše...

16.06.2009 17:26:00 | toužím.jít.dál

mooooc pěkná....ST

11.06.2009 17:55:00 | Tanzania

Někdy mlčeti je skutečně zlato... a jaké, ale jindy nám to uškodí.

09.06.2009 15:50:00 | NikitaNikaT.

Mluvčí snová, to se mi moc líbí.

09.06.2009 14:30:00 | Psavec

mať tvoju výrečnosť, "mluvčí" nepotrebujem :) ST

09.06.2009 10:56:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí