Bazilišek

Bazilišek

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Co to držíš v dlani?
* Jenom vejce černého kohouta.
Sakra, zahoď ho do kouta!
* Nemůžu, zvláštní síla mi v tom brání.

Proč za tebou plíží se ten tvor?
* Myslíš tu ropuchu? Chce vysedět nového tvora.
Sakra, odhoď to do dvora!
* Nemůžu, brání mi v tom jeho vzdor.

Už se deš uloži na lože?
* Však ty půjdeš též.
Tak ropucho, to vejce nám střež.
* Myslíš, že uchvátí nějakého velmože?

*
**
***
Sakra, co se to zase děje?
* Vyseděla z vejce zrůdu.
Bazilišek, sakra ty zdechneš a já? Mrtvý též budu.
* Zdechne i ta naše poslední naděje.
Autor Satha, 10.06.2009
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí