neplakej.

neplakej.

Anotace: ... a nebo klidně můžeš.

je to pár lajn
měnících tvůj život
/minulost, budoucnost i přítomnost
je to ohrané klišé/

je to vstupenka do nebe
které ti patří
jen si dej pozor na to
na co myslíš

/i v nebi jsou ti
kteří nenávidí/

a nesváděj to na život

jsi to ty

všichni víme žes to takhle chtěl
vždycky
ty to víš nejlíp

už mlč
Autor Layla., 10.06.2009
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: trrtrr, Fighting Dreamer, embryo v hlave, slečna.závist, labuť, WAYWARD, Bíša, 6thSun, Churry, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí