Myšlenky o ničem

Myšlenky o ničem

Anotace: Máte pocit prázdnoty, kdy uvažujete a zároveň jednáte? Kdy jste šťasten i smuten zároveň. Tak takhle to cítím já.

Pocit zase mám,
že mysl dostává nový směr.
Hloubky neprobádané myšlenky nepoznané,
valí jedna za druhou.

Mam-li popsat a vyzpívat co se ve mně děje,
nazvu to jednoduchým slovem,
myšlenky o ničem.

Probíhají myšlenky,
že mi něco chybí,
naopak mám všeho dost.
Úvahy proudí jedna za druhou,
konce a výsledku nedosáhnou.

Smutek, radost, strast i žal jsou moje nová slova, myšlenky o ničem jsou kus mého života.
Autor Hantec, 11.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí