Andílek

Andílek

Anotace: ...

Vlásky kudrnaté, očka obrovská,
ručky malé, baculaté, tvářička vysmátá.

Chce se tulit, tisknout, mazlit,
co víc si může máma přát?
Než mít andílka,kterého může pomazlit,
kterému může lásku dát.

Pak však pravý opak příjde,
matka zlá a záludná,
dušička malá s bolestí odejde,
ona je na svobodě uplně klidná.

Soud se jí zastává - laktační psychoza,
matka za to nemohla, je to prostě koza.

Jsem asi krutá a zlá,
já bych ji ale nejradši vlastnoručně zabila.
Co by za miminko jiné slečna, žena dala,
tady ta ho s klidem v duši ubodala....:-/
Autor metamorfulatko, 11.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: kleopatra.sedma, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí