Sen

Sen

Anotace: Doufám že nic takového mě nikdy nepotká . . . .

Zavírají se mi očička ,
jsem ještě malá holčička ,
malá holčička v dospělém těle ,
co se to teď se mnou děje ?
Trápení mám a chce se mi spinkat ,
jak ve snu flákač , budu se flinkat ,
trápení hodím za hlavu ,
a pustím kupředu únavu .
Usínám a krásný sen zdá se mi ,
snad ten nejhezčí na zemi .
Ten sen je o tobě příteli můj ,
a tak při mně věrně stůj ,
nepůjdu za tebou ani před tebou ,
půjdem vedle sebe ,
jsem ráda , že tě mám ,
a koukám na tebe .
Říkám ti že jsem ráda že tě mám ,
a neříkám ti tím jen klam ,
já to myslím přece vážně ,
a u tebe budu stát vždycky strážně .
Já si tě vždy ochráním před každou nástrahou ,
se mnou se ti nic nestane ani náhodou .
Nechci tě ztratit , mám tě ráda ,
jsi skvělej člověk i moje rada .
Náhle ze snu se probudím
a zklamaná jsem ,
realita jiná je ,
byl to jen sen .
Realita je horší . . . . bohužel . . . .
. . . . Nechci tě ztratit . . . .
Autor 16Petra16, 13.06.2009
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Kačennka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí