Měšťáci

Měšťáci

Anotace: Pravda... Jsou tam chyby, ale mě jde spíš o ten obsah...

Nádory a gangrény
snad na těle vidět mi jsou?
Stůj! Slyšíš ty sirény?
Měšťáci už po mně jdou...

Nádory a gangrény-
poznají mě díky tomu znamení.
A stále znějí ty sirény
a zůstat stát mám vábení..

Když budu utíkat,
nebudu si stát za svým,
musím si zvykat.
Ano, jsem dítě, já vím.

V cele na stanici
na pranýřské lavici
svět je bordel a hnus
a teď berou mi zas krásy kus.

Směju se, pláču a mačkám ti ruku
a v duchu jejich ksicht a břicho plné tuku.
Ukaž, kde máš právo brát mi iluze,
když jediný co umíš, je vozit si prdel ve voze...

Ukaž, kde je napsaný, že nemůžu žít
jak chci, jak chtěla bych, jak budu,
stačí prej nějakejch osmnáct mít.
Piju na zkurvenej systém a ne pro nudu.

Jednou se potkáme zas, vím to jistě
a měšťák vykouzlí úsměv na ksichtě,
pojďte si slečno k nám...
Směju se... Jo, tyhle postupy už znám.

Problém je v tom kdo z koho.
Já mám život před sebou a vy v hajzlu
a asi komplexy pane měšťák máte z toho,
možná vy by jste měl sedět v tom pajzlu...
Autor Non Culture, 13.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí