Když jsi mi řekl

Když jsi mi řekl

Anotace: tak trochu po česky

Milovali jsme se
když jsi mi řekl,
že mě miluješ.
Myslela jsem,
že starý Amor na mě zamířil.

Věřila jsem Ti
když jsi mi řekl,
že mě miluješ.
A pak?
Pak jsi na mě zavolal jménem někoho jiného.

Teď už nebudu lásko
více žebrat o Tvé potěšení.

Víš že zamilovat se na kolenou je tak těžké,
A ja jsem závislá na lásce
Mám všechny příznaky
Říkáš,že budeme
Ale????????????????????
Nejsou žádné záruky..
Autor 11prdelka, 13.06.2009
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí