Volič

Volič

Anotace: Nevím jaký přesně použít název. Jaká je pravá situace? Myslím nějaká taková. :-)

Rozhlídnu se po světě,
lidi modlete se.
Velký množství chytrých hlav,
neovládne náš dav.

Zákony nám určují,
poslouchat bandu tupých hlav,
nikdo nám však neřekne víc než,
že musíš pracovat.

My se ale nedáme,
do ulic vyjdeme,
novou vládu zvolíme.
Snad se budem mít dobře.

Nejsem žádnej pravičák
ani blbej levičák,
pouze komentuji tohle dění
pač národ tohle, tvrdí.

Při vší úctě lidi k vám,
pouze odpovím vám.
Běžte si tam jednou sednout,
navrhněte změnu,
uvidíte sami,
jak peníze jsou s vámi.
Autor Hantec, 13.06.2009
Přečteno 197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí