Zrada přátelství se nevyplácí

Zrada přátelství se nevyplácí

Anotace: jak ráda bych ....

Zradila jsem lásku, přátelství a cit,
přesto jsem férová chtěla být.

Můj vrozený takt mne nezradil,
nýbrž blízký člověk, mou pozici oslabil.

V přátelství jsem se vyhřívala,
slunce nad mračna posílala.

Nyní má obloha je plná mráčků,
neupřímnost mně zůstala ve hledáčku.

Lásku, kterou jsem pociťovala,
falešnému příteli sebe v šanc dala.

Vrazil do mého srdce klín,
jeho myšlení jen těžko ovlivním.

Znovu zaplatím za cizí chyby,
mé srdce se trápí, napravím to činy..
Proč nemůže přátelství čisté být,
proč musí se žárlivostí nakazit!?
Pryč je důvěra, láska a cit.

Dusím se z toho, nemůžu ven,
kořeny liány mě stahují jen.

Ti, co jsou zklamaní,
jen těžko odpouští,
bolest je užírá,
důvěra se vytrácí.

Pak konečně vše vyšumí,
ten, co zlo seje,
pořádně se nasytí.
Autor devcatko z jetele, 14.06.2009
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, jerabina, Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jendou se najde opravdovej kamarad..kteryho bude mit každy rád..naštěsti mam same nejky kamoše,ktere nezradily.

18.06.2009 19:57:00 | Lady_Mucik01

No co na to říct.....snad jen to,že křivda bude časem pochopena a odpuštěna a zlá žhářka zatracena...

15.06.2009 17:31:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí