Víly

Víly

Anotace: .

Zasněžený les,
kde mají víly ples.
Jedna krásnější než druhá.
Jedna bílý závoj,
druhá barevný jak duha.
Lehce našlapují na padající sníh,
který se zaplétá do závojů vílích.
Na hlavě věnce z bílého kvítí ,
hledají mládence pro věčné žití.
Jsou sice krásné,to pravda jest.
Každý se jich však bojí.
Jsou to prý lesní strašidla
a to víly moc bolí.
Autor sypinka, 14.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: hellla, Zdenek, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tvoje básně jsou co?..jestli se tomu vůbec dá říkat básně

30.07.2009 21:16:00 | sypinka

picovina o hovne

30.07.2009 21:01:00 | Pan Pyča & Jelení střevo s nádivkou

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí