JSI..

JSI..

Anotace: Prostě JSI..moje zlato :o)

JSI krásný sen,co se mi zhmotnil..
JSI štěstí,co jsem kdysi ztratila..
JSI má radost,když jsem smutnila..
JSI milá kniha,se kterou jsem si večery krátila..
JSI oáza ve vyprahlé poušti..
JSI teplo,které slunce dává..
JSI jediná růže v neprospustném houští..
JSI rozkvetlá koruna stromů,se kterou si vítr hrává..
JSI vzácný amulet,co na zlatém řetízku se nosí..
JSI čistá voda,o kterou žízniví lidé prosí..
JSI dražší ,než všechno zlato..
..zkrátka JSI..a já děkuji Ti za to..
Autor wejwa, 14.06.2009
Přečteno 498x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí