Rozhodli se nekapitulovat..

Rozhodli se nekapitulovat..

Anotace: Válka, čest, marná bitva...

Rozhodli se nekapitulovat..

Pojistka potichu cvakla
závěr ostře pohnul se,
první náboj komorou vlez,
zásobník do sumky zapad,
poslední kontrola munice,
záblesk rána nad bunkrem

Pohled krví podlitý,
zemřít v boji raději,
poslední náboj sobě,
kapitulace se nekoná,
poslední náboj mizí,
zemřou raději pro vlast

Pole boji rozoraná,
zemřelý hned dodýchal,
padli za ideály lásky,
ne však za ty coury,
páč nevěra hrozná je,
zemřeli za ideál čistý...
Autor wWoll, 14.06.2009
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí