Propast

Propast

Anotace: jsem našla něco v zápisníčku...

Hleděla do propasti,
tak blízko hlubinám,
ještě nebyla.
Přitahovala ji jakýmsi kouzlem,
ráda by ji vtáhla do sebe,
avšak dívka se vzpouzela,
věděla, že ji nečeká nic dobrého.
Jde to bez - milovat?

Do propasti spadlo již mnoho dívek,
všechny měly zlomené srdce,
všechny musely začít nanovo,
některé už ale neměly sílu.

Chytrá dívka odolala mámením,
alej zlomených žen marně na ni čekala,
ale ona nespadla dolu,
a byla šťastná...
Autor elevan, 14.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: evy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí