Nesrozumitelným písmem

Nesrozumitelným písmem

Anotace: z deníku poutníka ... 8.6.2009 /dopsáno dnes/

Sbírka: Krétské potulování

vítr
zuřivě zalistoval
ve stránkách osudu
který si poutník
před nedávnem začal psát

a když si přestal hrát
nedopsaná kapitola
zůstala před ním stát

///

m yšlenkové mraveniště
a krobacie mraků
n ekonečná hradba
ž elezná závora
e rudovaná filozofie
l stivá návnada
s lzavé údolí
t ětiva osudu
v ražedný soumrak
í ???

Zvon s historií,
kterou už si ani on sám nepamatuje,
promlouvá
pokyvováním svého železného srdce.

udělal velkou kaňku
svět stočený do uhasínajícího uhlíku nevykouřených cigaret

začal psát dál,
nesrozumitelným písmem paragrafů
a římských čísel
...
Autor vapiti, 15.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 25
Poslední tipující: Noc17, Agniezka, floreciente, Lea Aura, Bíša, Emira, Lucie Teru, carodejka, Psavec, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle moc dobře znám a tys tomu dal formu a tvar a nádherně se Ti to povedlo!!!

19.06.2009 10:12:00 | Noc17

Myslenkove velmi hluboka basen, velmi hezka.

15.06.2009 17:22:00 | carodejka

Nesrozumitelně - srozumitelná :o)

15.06.2009 09:02:00 | labuť

velmi zajímavý náhled.-) i grafika primová..stylová
ST

15.06.2009 08:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí