VLKODLAK

VLKODLAK

Anotace: Díky vlkodlakům :)

Sbírka: POSLEDNÍ KAMÉLIE

VLKODLAK

Dotkni se svého ramene
Dotkni ať ruka vzpomene
Na vůni spáleného masa
Že v lilii je spásná krása
Na noc kdy tělo za úplňku
Smělo se ukazovat venku
Kdy tělo s tebou spojené
Šeptalo jedno jméno - tvé

Jsi vlkodlak tvé dlaně hřejí
A vášeň tvá je nad oheň
Jsi vlkodlak ti všechno smějí
Tak si mě prosím celou vem

Pro tebe já se Boha zřekla
Nepláču dávno nemám slz
Má víra patří Pánu pekla
Ať za ním táhne moudrý kněz
Já nemám žádnou naději
Tu snadno lidé ztrácejí
Když není cesta z pavučin
Když slunce skryje vlčí stín

Jsi vlkodlak tvé dlaně hřejí
A vášeň tvá je nad oheň
Jsi vlkodlak ti všechno smějí
Tak si mě prosím celou vem

Když nocí letím za tebou
A cítím že už nejsem sama
Mé nohy rosou zazebou
Stává se ze mě vlčí dáma
Pochodně v dáli zaplanou
To čarodějku hledají
Však já jsem skryta černou tmou
Ať hranici si zapálí.
Autor Masha Mayere, 15.06.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Emira, labuť, Květka Š., Lea Aura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí