Hvězdou světla pro chudé

Hvězdou světla pro chudé

Anotace: ...

Neumíš lhát, tak to ani nezkoušej
Světem šel poutní rybář
na tváři lišej...

Zranil se párem křídel z mosazi
nehledal přízraky těl
šel jen po bulváru k nesnázi

Podívej na něj, jak mlčí světem bez nehod
své vlasy zkrápěl rosou
v jedné z těch kalných vod

Někdo mu řekl:,, pane, já jsem Naděje"
Tak ani Ty mu nelži,
když jenom světlo světlem je

Pak zrodil se párem mraků do noci
stane se hvězdou světla pro chudé
ted nesmíš utéct z říše pomoci
Autor Káňátko, 15.06.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: losscar, Bíša, Emira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji ze milé počtení, moc hezké myšlenky -ST-

28.06.2009 15:53:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí