Slova o čase

Slova o čase

Anotace: :)

Z upoceného čela
stírám si chladný pot,
moje kůže zbělá
když mám v srdci hrot.
Slova jsou jak zbraně
co i v míru bodají
krouží jako káně
drápy tě sekají.
Uhas svoje vášně
co v tobě dřímají
bývalo tu krásně
čas nám už odbíjí.
Čas se nerad protahuje
ať je noc a nebo den
stále žijem v jednom kole
rychle dovnitř a pak ven.
Autor Ďábel sám, 15.06.2009
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emira, isisleo, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí