10. června

10. června

Anotace: už žádné složité věci /venuju ji verun/

ve světě bez klíčových dírek
ztrácíme odvahu
na návrat
/k sobě samým a
tam kam patříme/

kde je skutečnost
a kde
imaginace?
/až se to zjistí
dávno všichni budeme zapomenutí/

už žádná prázdná obejmutí
žádný rozbouřený oceán duše

jen jedna další noc
životní zjištění:
že nejsme nijak podstatní
že nejsme svět
ale že ty hvězdy svítí
ten večer pro nás
Autor Layla., 15.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: trrtrr, Bíša, Vlk v rouše, Emira, Psavec, Kubino 2, Fighting Dreamer, 6thSun, Zpátky, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí