Tak ta se zabila

Tak ta se zabila

Anotace: Nevím, co bych k tomu měla víc psát..

Když probudím se,
v hmoždíři.
Nebude mě, možná ani tebe,
A mé tělo tolik zebe.
Hledám odpověď ve snáři,
Najdeš ji, hvězdáři?

„A co hledáš panenko?“

Hledám svůj status,
co jsem ztratila...

"Chá, známá neznámá,
Tak ta se zabila."

Hvězdáři?! Ach, lásko! Ty lháři!!!
Autor Jitinka, 15.06.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, TAORA3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí