Pohybem k pohybu

Pohybem k pohybu

I obraz musíš číst
ať poznáš pravou zář
kde nepadá list
tam zakryj svoji tvář

hluboce se nadechni
ruce v pěst
potom rychle zaklekni
nenechám tě splést

až toto vše uděláš
kormidlo dej sever
zapomeň, co v hlavě máš
nemysli jen na éter.
Autor tomáš lenoh, 16.06.2009
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec by asi chtělo líp rozbít (nafrázovat)

16.06.2009 16:59:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí