Pro vás

Pro vás

Anotace: děkuji, že jsem tu s vámi už 300 dní. vím, že to není nic skvělého, spíš myšlenky, jimž tužka dala podobu slov...

Když hledáme lidi, kteří
potřebují naši pomoc, bu-
dou jiní, kteří pomohou
nám, až je budeme potře-
bovat. Tomu já, Úner, vě-
řím. Stejně jako naději,
té drobné víle, kterou
nosím za levým uchem. =)

Přeji všem jednu takovou
malou dívenku s křídly
vážky, co nejkrásnější
splněné sny a inspiraci
k psaní veselých básní,
neboť se čtou raději než
básně smutné a přilétají
ostatním na pomoc.

Děkuji, že jsem tu s vámi
.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 17.06.2009
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, slečna.závist, Psavec, al-pacino, Květka Š., Mbonita, enigman, v.hercik, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také děkujeme, že jsi s námi.

17.06.2009 13:30:00 | Psavec

To já ti můžu poděkovat za sebe,
že snad sem tam si přečteš moji báseň
ale hlavně piš dál...

17.06.2009 10:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí